Home / Recept / Varkenshaasje met appels en veenbessen
16 maart, 2017

Varkenshaasje met appels en veenbessen

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Vlees on by : Elke Tags: , , ,

Varkenshaasje met appels en veenbessen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Varkenshaasje met appels en veenbessen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Haal het klokhuis uit de appels en schil ze. Snij de appel in 2 en haal ze een beetje uit.
  2. Vet een ovenschaal in en leg de appels erin. Doe wat vetstof bovenop elke halve appel en strooi er wat kaneel over. Schep een eetlepel veenbessen op elke appel. Je kan ook veenbessenconfituur gebruiken.
  3. Laat garen in de oven op 180°. Dit duurt ongeveer 30 minuten. De appels mogen niet te mals worden, anders vallen ze uiteen.
  4. Smakelijk!
Notities

Dit gerecht past ook goed bij gevulde kalkoen.

Deel dit Recept
Share

Geef een reactie