Home / Recept / Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen
8 december, 2016

Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Rijst, Vegetarisch on by : Elke Tags: , , ,

Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Wilde rijst met zoete aardappelen en bospaddenstoelen
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de blokjes zoete aardappel. Verhit een scheutje olijfolie en fruit de sjalotten met de bospaddenstoelen. Kruid met peper en zout.
  2. Meng de zoete aardappelen, de paddenstoelen, de salie en de hazelnoten onder de rijst.
  3. Schik op de borden, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met geraspte Parmezaan
Notities

Per portie:

  • 505 kcal
  • 26,8 g vet
  • 47 g koolhydraten
    • waarvan 4 g suikers
  • 5,6 g vezels
  • 16,2 g eiwitten
Deel dit Recept
Share

Geef een reactie