Home / Recept / Zalmpasteitjes
24 april, 2017

Zalmpasteitjes

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Vis on by : Elke Tags: ,

Zalmpasteitjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Zalmpasteitjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verhit de vetstof en stoof hierin de soepgroenten 15 min.
  3. Pocheer de ontdooide zalm 2 min in kokend water. Laat de gekookte zalm goed uitlekken.
  4. Maak de vissaus volgens de instructies op de verpakking.
  5. Vermeng de soepgroenten met de vissaus en stukken zalm. Breng verder op smaak met peper en zout.
  6. Zet de lege pasteitjes 10 min in de oven.
  7. Vul de pasteitjes met de zalmragout en schik de overige ragout rond de pasteitjes.
Notities

Serveertip: frieten, kroketten of pommes duchesses passen perfect bij de zalmpasteitjes.

Deel dit Recept
Share

Geef een reactie