Zuiderse pastaschotel met pitavlees

Zuiderse pastaschotel met pitavlees
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Zuiderse pastaschotel met pitavlees
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding: 5 minuten
  1. Snipper de ui en de knoflook fijn.
Bereiding: 25 minuten
  1. Kook de risoni gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  2. Verhit intussen 1 el olijfolie in een kookpot en bak de ui en de knoflook glazig. Voeg de diepgevroren ratatouille toe en laat 6 minuten stoven. Roer regelmatig om en kruid met peper en zout. Giet er de kerstomatensalsa over en laat nog 10 minuten sudderen.
  3. Verhit 1 el olijfolie in een braadpan en bak het pitavlees 6 minuten. Kruid met peper.
Afwerking
  1. Meng de groenten en het vlees onder de pasta.
Notities

Voedingswaarde per persoon:

  • 808 kcal
  • 36 g eiwitten
  • 87,1 g koolhydraten
    • waarvan 15,6 g suikers
  • 34,1 g vetten
    • waarvan 2,2 g verzadigde vetten
  • 8 g vezels
  • 1,5 g zout
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Zuiderse pastaschotel met pitavleesAdd yours →

Geef een reactie