Romige broccolipasta met kotelet

Romige broccolipasta met kotelet

Elke
Voorbereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 koteletten zonder been
  • 2 stuks broccoli
  • 0,33 plantje bieslook vers
  • 1 dl roomkaas vers
  • 400 g penne rigate
  • peper
  • zout

Instructies
 

Voorbereiding

  • Snij de broccoli’s in kleine roosjes. Schil de stelen en snij in kleine blokjes van 1 cm.
  • Hak het bieslook fijn.

Bereiding

  • Smelt de vetstof in een braadpan en bak de koteletten aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen.
  • Kook de penne gaar en voeg de laatste 7 min. de broccoli toe. Giet af.
  • Roer het bieslook en de room onder de pasta. Kruid met peper en zout.
  • Haal de koteletten uit de pan en giet 1/2 dl water in de braadpan. Schraap de braadresten los met een houten lepel. Snij het vlees in 4 of 5 gelijke reepjes.

Afwerking

  • Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes vlees op. Lepel wat braadvocht over het vlees.

Notities

Voedingswaarde per persoon
  • 781 kcal
  • 77,2 g koolhydraten
  • 49,6 g eiwitten
  • 30,2 g vetten