Tonijn met gevulde paprika

Tonijn met gevulde paprika

Elke
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 g tonijn
  • 8 paprika's rode of gele
  • 2 zakjes rijst thai of basmati
  • 1 ui
  • 2 courgettes klein
  • 2 el olijfolie
  • 3 kl paprikapoeder
  • peper
  • zout

Instructies
 

Voorbereiding

  • Spoel de paprika's, verwijder het hoedje en de zaadlijsten. Snipper de ui en snij de courgettes in kleine blokjes. Kook de rijst gaar.

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de courgetteblokjes toe en bak even mee.
  • Meng de gekookte rijst met de ui en de courgette, en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Vul daarmee de paprika.
  • Zet de paprika's in de oven gedurende 15 minuten op 180 C.

Notities

410 kcal per persoon