Trifle met mascarpone en appel

Trifle met mascarpone en appel

Elke

Ingrediënten
  

  • 100 g noten gemalen
  • 2 appels zoete
  • 2 eiwitten
  • 2 dl room lichte
  • 250 g mascarpone
  • 2 el citroensap
  • 3 el vloeibare honing
  • 75 ml sinaasappellikeur
  • 6 biscuitkoekjes Jules Destrooper of speculaas
  • snuifje zout

Instructies
 

  • Boen de appels goed schoon. Snij ze in blokjes. Vermeng met 1 el honing, 1 el citroensap en de sinaasappellikeur.
  • Klop de mascarpone op met de room en de rest van de de honing. Doe er de rest van het citroensap bij. Klop nog eens goed op.
  • Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door de mascarponecrème. Verkruimel de biscuits.
  • Vul mooie hoge glazen met, in laagjes: -koekjeskruimels -appels -mascarponecrème. Zet ten minste 1 uur in de koelkast.
  • Werk af met noten net voor je het dessert serveert.