Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Kleine macaroni met courgettes en scampi
Porties:
4
personen
Auteur:
Lisa Wouters
Ingrediƫnten
1
teentje
look
1
sjalot
1
courgette
groot
300
g
scampi
2 tot 3
el
olijfolie
peper
zout
500
g
macaroni
klein
peterselie
fijngehakt
Instructies
Verwarm een beetje olijfolie in een antiaanbakpan op een laag vuur.
Hak de knoflook en de sjalot zeer fijn en laat deze sudderen in de hete olijfolie.
Snij de courgette in dobbelsteentjes en laat deze samen met de sjalot en knoflook sudderen. Laat het mengsel sudderen totdat de courgette zacht is.
Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Kook de macaroni beetgaar in water met een beetje zout.
Voeg de scampi en het courgettemengsel toe. Roer goed door en laat het mengsel sudderen.
Laat de pasta uitlekken en voeg deze toe aan de scampi en courgette. Goed door elkaar roeren.
Serveren met fijngehakte peterselie.