Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Happy lunch met de regenboogsalade
Porties:
1
persoon
Auteur:
Lisa Wouters
Ingrediƫnten
Voor de sla
50
g
linzen
zeezout
1
wortel
groot
1
avocado
8
tomaten
kerstomaatjes
1/2
courgette
2
grote el
hummus
Voor de dressing
1
el
citroensap
1
kl
appelazijn
3
el
olijfolie
1
kl
honing
1
kl
tahin
= sesampasta
Instructies
Breng de linzen aan de kook in een halve liter water. Kook ze in 30 Ć 35 min gaar, giet daarna af en voeg een snufje zeezout toe.
Rasp de wortel, snij de avocado en tomaatjes in stukken en snij de courgette in spaghettislierten.
Neem een bord of schaal en schik de groenten per kleur.
Schep de hummus ergens in het midden. Doe tot slot de dressing over je lekkere, kleurrijke salade.