Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Penne met gegrilde groenten en geitenkaas
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediënten
200
g
penne
0,5
bussel
wortelen
jonge
0,5
bussel
asperges
groene
1
courgette
klein
4
geitenkaasjes
balsamicocrème
of balsamicoazijn
olijfolie
Instructies
Kook de pasta beetgaar. Laat afkoelen.
Schil de worteltjes, maar laat er een beetje lof aan. Snij de courgette in plakjes. Snij de onderkant van de asperges af.
Stoom de groenten afzonderlijk beetgaar (of kook ze), laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
Bestrijk de groenten met olijfolie en gril ze. Laat ze afkoelen en vermeng ze met de pasta. Kruid met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en verkruimel er de geitenkaas over. Bedruip naar smaak met balsamicocrème en olijfolie.