Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediƫnten
200
g
gerookte spekblokjes
200
g
verse spinazie
0,5
meloen
Piel de Sapo
3
lente-uitjes
1
teen
knoflook
400
g
penne
4
el
BBQ-mix met zongedroogde tomaat en olijven
2
el
olijfolie
peper
zout
Instructies
Voorbereiding
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
Snij de spinazieblaadjes grof.
Verwijder de pitten uit de meloen. Snij de halve meloen in bolletjes.
Bereiding
Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
Bak ondertussen de spekblokjes en het teentje knoflook goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Meng alle ingrediƫnten onder elkaar en kruid met peper en zout.
Notities
Voedingswaarde per persoon
Energie 677 kcal
Koolhydraten 86.9 g
Eiwitten 26.6 g
Vetten 24.8 g