Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pappardelle fatto in casa, scalopino alla pizzaiola
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediƫnten
4
kalfslapjes
dun
olijfolie
1
ui
3
teentjes
look
groene olijven
zwarte olijven
kappertjes
tomaten
gepeld
oregano
2
blokjes
rundsbouillon
Instructies
Bak het vlees kort aan in een pan met olijfolie. Haal het vlees uit de pan en stoof de versneden ui en de look erin aan.
Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat even mee stoven.
Doe er dan de gepelde tomaten bij en kruid goed met peper, zout, oregano en de in wat water opgeloste bouillonblokjes. Laat 10 minuten sudderen.
Leg dan het vlees erin en laat nog eens 10 minuten sudderen.
Serveer met dikke pastaslierten.