Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pasta met broccoli en mozzarella
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediƫnten
500
g
pasta
naar keuze
2
stronken
broccoli
in roosjes
2
bollen
mozzarella
of geraspte kaas
peper
zout
2
el
zwarte olijven
ontpit, gehalveerd of in schijfjes
250
ml
room
4
el
curryketchup
of barbecuesaus
enkele
druppels
tabasco
hespblokjes
20
g
vetstof
Instructies
Kook de pasta beetgaar.
Kook de broccoliroosjes 15 minuten in kokend water. Giet het kookvocht af en laat goed uitlekken.
Breng de room op smaak met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Verdeel de vetstof over de ovenschotel. Schik hierop de beetgare pasta, de broccoliroosjes, de olijven en verdeel hierover de kaas.
Overgiet met de gekruide room. Verdeel de ketchup en tabasco over de schotel.
Zet de schotel 10 Ć 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.