Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Basilicumsoep en bruschetta
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediƫnten
1
ui
1
selder
1
aardappelen
1
stuk
prei
wit
1
klontje
boter
1
l
water
2
blokjes
groentebouillon
1
plantje
basilicum
peper
zout
1
ciabatta
tomatenpicada
Instructies
Snij de ui, selder, aardappel en prei in kleine stukjes en stoof aan in wat boter. Voeg het water en de bouillon blokjes toe en laat goed doorkoken.
Doe het basilicum in een blender en giet er de hete soep over. Mix alles tot je een groene, gladde soep krijgt. Kruid met peper en zout.
Snij de ciabatta in sneetjes en gril in de oven. Besmeer rijkelijk met de tomatenpicada en dien op met de soep.