Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum
Voorbereidingstijd20 minutenmin
Totale tijd20 minutenmin
Gang: Voorgerecht
Keuken: BBQ
Porties: 4personen
Auteur: Lisa Wouters
Ingrediƫnten
8champignonsgrote
olijfolie
1teenlook
peper
zeezout
16tomatenzongedroogd
1handmozzarellabuffel
1elbalsamicoazijn
3elolijfolieextra vierge
200grucola
Instructies
Verwijder de steeltjes van de champignons en bestrijk de hoedjes met olijfolie. Gril ze daarna aan beide zijden kort op de bbq.
Snipper de knoflook fijn en verdeel de stukjes over de champignons. Kruid de champignons met peper en zout en schik in elke champignon 2 zongedroogde tomaatjes, wat fijngesnipperd basilicum en een plakje buffelmozzarella.
Laat de champignons verder grillen tot de mozzarella mooi gesmolten is.
Meng de balsamicoazijn met de extra vierge olijfolie en sprenkel dat over de rucola.