Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pulled Pork Hamburgers
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
3
uur
uur
Totale tijd
3
uur
uur
15
minuten
min
Keuken:
BBQ
Porties:
6
broodjes
Auteur:
Tony
Ingrediƫnten
2
el
grof zout
2
el
basterdsuiker
(bruine suiker)
2
el
paprikapoeder
1
tl
mosterdpoeder
of 2 tl gemalen mosterdzaad
1
tl
zwarte peper
vers gemalen
500
gr
varkenschouder
zonder been of stuk vlees voor stoofvlees
330
ml
stout bier
bv Guiness
125
ml
cider azijn
(appel azijn)
6
stuks
hamburger broodjes
60
ml
bbq saus
Instructies
Leg je ingrediƫnten klaar
Verwarm de multi-cooker voor op Slow Cooking
Maal de mosterdzaden fijn en meng met het zout, suiker, paprika en peper.
Wrijf het vlees aan alle zijden goed in met het mengsel
Leg het vlees in de Multi-Cooker en voeg langs de wand de stout en azijn toe, sluit af met het deksel en laat 3 tot 3,5 uur garen.
Draai elke 45min het vlees eens om. Als het vlees gaar is, laat het dan eventjes rusten. (5 min)
Trek het vlees uiteen met 2 vorken
meng met bbq saus
Serveer tussen hamburger broodje.
Notities
Tip: Hou het vlees warm op een schotelverwarmer, en plaats zo op tafel.