Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Quiche met zalm, dille en gruyère
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediënten
kruimeldeeg
250
g
zalm
in reepjes
1
ui
gesnipperd
4
eieren
100
g
gruyère
geraspt
3
dl
room
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
3
el
dille
peper
zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de zalm in reepjes.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Vermeng ze met de zalm.
Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Bak de quiches 10 minuten voor.
Klop ondertussen de eieren los met de gruyère en de room. Breng op smaak met peper en een beetje zout.
Verdeel de zalm over de vormpjes. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met dille.
Zet de quiches 25 minuten in de oven.
Serveer met bijvoorbeeld prei.