Ga terug

Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie

Voorbereidingstijd30 min
Totale tijd30 min
Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 200 g gerookte spekblokjes
  • 200 g verse spinazie
  • 0,5 meloen Piel de Sapo
  • 3 lente-uitjes
  • 1 teen knoflook
  • 400 g penne
  • 4 el BBQ-mix met zongedroogde tomaat en olijven
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies

Voorbereiding

  • Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
  • Snij de spinazieblaadjes grof.
  • Verwijder de pitten uit de meloen. Snij de halve meloen in bolletjes.

Bereiding

  • Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
  • Bak ondertussen de spekblokjes en het teentje knoflook goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  • Meng alle ingrediĆ«nten onder elkaar en kruid met peper en zout.

Notities

Voedingswaarde per persoon
  • Energie 677 kcal
  • Koolhydraten 86.9 g
  • Eiwitten 26.6 g
  • Vetten 24.8 g