Pluk de blaadjes van de waterkers en mix samen met de basilicumblaadjes, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. water, het citroensap en het teentje knoflook tot een gladde saus.
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
Bereiding
Kook de penne en de bloemkool 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de koteletten 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Meng de waterkerscoulis onder de penne en de bloemkool.
Afwerking
Snij de koteletten in schuine sneetjes en serveer met de pasta.
Notities
Tip
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.)
1 Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook 30 g penne samen met de bloemkool, 30 g kotelet en 1 takje verse peterselie 12 min. in water. 3 Giet af, meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix tot een gladde puree.