Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Prinsessenboontjes in hesp met kruidensaus
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Gang:
Main Course
Porties:
4
personen
Auteur:
Annick Lichtert
Ingrediënten
300
g
fijne groene boontjes
4
sneetjes
gekookte ham
1
potje
kruidenkaas
250
ml
lichte room
Parmezaanse kaas
kervel
peper en zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij het bovenste steeltje van de boontjes.
Kook de boontjes 7 min al dente in kokend water.
Spoel ze na het koken onmiddellijk onder koud water.
Meng de kruidenkaas met de room en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
Giet de saus in de ovenschotel.
Verdeel de boontjes over de 4 sneetjes ham en wikkel de boontjes in de ham.
Leg de hamrolletjes op de kruidensaus.
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak de hamrolletjes +/- 15 min.
Werk de hamrolletjes af met snippers Parmezaanse kaas en plukjes kervel.