Ga terug

Tagliatelle met kip en broccoli

Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd20 min
Gang: Hoofdschotel
Trefwoord: pasta
Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 500 g kippenblokjes
  • 400 g paprikareepjes (diepvries)
  • 1 broccoli
  • 500 g tagliatelle
  • 420 g tomatensaus met mascarpone (bokaal)
  • 2 eetlepels boter
  • zwarte peper
  • zout

Instructies

  • Verdeel de broccoli in roosjes
  • Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan en bewaar het water.
  • Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
  • Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.
  • Kook de tagliatelle gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus.