Zalmpapillot met dille op de BBQ

Zalmpapillot met dille

Keuken BBQ
Voorbereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets
  • 4 el witte wijn
  • 4 el room light
  • 1 plantje dille
  • 1 citroen
  • peper
  • zout
  • 4 vellen aluminiumfolie

Instructies

Voorbereiding

  • Snij 4 fijne schijfjes van de citroen.
  • Snipper de dille fijn.
  • Meng de wijn met de room.

Bereiding

  • Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg in elk een stuk diepgevroren zalmfilet.
  • Verdeel er de fijngesnipperde dille over en het roommengsel. Kruid met peper en zout en leg er een schijfje citroen bovenop.
  • Vouw het zakje dicht.
  • Bak op een matig warme grill gedurende 10 à 15 minuten.

Afwerking

  • Serveer met een aardappel in de schil en een frisse groene salade.
Share

0 comments on “Zalmpapillot met dille op de BBQAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share